בלוג נמל קיסריה

בלוג שעוסק בנמל קיסריה המדהים, אטרקציות , אירועים , סיפורים , תמונות , המלצות וסרטים

יום שני, 27 באפריל 2009

טיפים למנגל



10 טיפים למנגל – באדיבות מסעדת קויאה
פארק העסקים הצפוני - קיסריה

הכן רשימת בשר לפי כמות האנשים, 300 גרם לגבר, 250 גרם לאישה.
(יותר מידי - יתלוננו על לחצים בחזה, ופחות מידי - יגידו שאתה קמצן).

בחר את האטליז שלך בקפידה
(קנה אצלו באופן קבוע כדי שירצה לתת לך את הבשר הטוב ביותר שיש לו).

הקפד להתאים את סוג הבשר לסוג האנשים ( טיפ- שומן זה מקור הטעם).

דאג להוציא את הבשר מקירור כשעה וחצי לפני העשייה על הגריל.

קנה פחמים איכותיים (כן, יש דבר כזה).

הנח לגחלים להירגע אחרי שהדלקת אותם עד שתוכל להניח את כף ידך לכמה שניות מבלי שתישרף ורק אז שים את הבשר (רמז- אל תהיה רעב מידי שאתה מדליק את הפחמים, זה ייקח שעה עד שתאכל).

מלח איכותי, שמן פשוט וצ'ימיצ'ורי טרי זה כל מה שצריך על מנת להצליח עם בשר

בבשר אדום המלץ על מידת עשייה מידיום (עשוי למחצה), אך תן לכל אחד להחליט על מידת העשייה שלו.

לא אוכלים קינוח אחרי בשר ( גם לא פיתות עם...) משתי סיבות:
להישאר עם טעם הבשר בפה.
אתה הרי יודע שאחרי שתסיים את העוגה תגיד שזה היה מיותר.

דאג לסיים את הארוחה בסלט ירוק נקי בכדי שתוכל להמשיך את היום לא כשאתה על סף עילפון.
-----------------------------------------------------------------
מסעדת קויאה בפארק העסקים הצפוני – עכשיו כשרה.
אחרי 7.5 שנות עבודה, עברה המסעדה המתמחה בהמבורגרים, לתפריט כשר.
הבעלים שי כהן: "ההמבורגר הוא אותו המבורגר, הבשר לא השתנה, מה שכן השתנה זה בעיקר שהורדנו את הקינוחים החלביים."
כהן: "בניגוד לכל החלטה כלכלית הגיונית החלטנו לסגור את המסעדה בשבת.
זו החלטה אמיצה מאוד ואני מקווה שהלקוחות שלנו יעריכו את הרצון שלנו לשמור על השבת ועל הכשרות."

כהן, הכשיר מסעדה נוספת בבעלותו, קויאה בקבוץ משמר השרון ובקרוב פותח את 'חמניה' בית קפה ראשון בפארק העסקים הצפוני בקיסריה (במקום שהיתה פעם ספגטים). גם הוא כשר.

אין תגובות:

מסע בזמן

נמל קיסריה

Powered By Blogger